Over Landenportal.nl linkpartners adverterencopyrightdisclaimer & cookies contact 

U bent hier: Landenportal.nl / vakantie / reisorganisaties

Kies hierboven je bestemming
regel uw reis:
auto huren
handige sites (tip)
hotels
huisje huren
kamperen
last minutes
reisorganisaties

reis- en annuleringsverzekering
schoolvakanties
speciale reizen

stedenreizen
visum regelen
vliegtickets

wintersport
winterzon
zomervakantie

Landenportal Startpagina

De allerbeste links over diverse onderwerpen vind je op de Landenportal Startpagina.
De links zijn ingedeeld per land of onderwerp, met duidelijke rubrieken per pagina.

Reisorganisaties

Er zijn in Nederland een groot aantal reisorganisaties en website die vakanties naar vrijwel elke plek ter wereld aanbieden. Een pakketreis bij een reisorganisatie kán goedkoper, gemakkelijker en minder risicovol zijn, maar is dat niet altijd. Zeker voor bepaalde bestemmingen en stedenreizen moet je kijken of de toegevoegde waarde van een reisorganisatie voldoende is en of het niet goedkoper is als je zelf je vliegticket, hotel en eventuele huurauto boekt.
We hebben een aantal sites op een rijtje gezet waar je je vakantie online kunt boeken. Op het moment van plaatsen waren alle reisorganisaties aangesloten bij het SGR. Om er zeker van te zijn dat de betreffende aanbieder op het moment van boeken nog steeds lid is van het SGR en je gedekt bent tegen de kosten mocht de betreffende aanbieder failliet gaan, is het verstandig om eerst te kijken op de site van het Stichting Garantiefonds Reisgelden te kijken of de organisatie nog lid is en de geboekte reizen onder dekking van het garantiefonds vallen.

  organisatie soorten vakanties

beoordeling website

opmerkingen
gemak snel? inhoud totaal
TUI vrijwel alle soorten vakanties in meer dan 50 landen 9 9 9 9 de grootste
Corendon vliegvakanties naar o.a. Turkije, Tunesië en Egypte 8 7 8 8- aantal bestemmingen breidt alsmaar uit
Eliza was here sfeervolle bestemmingen in Europa 8 9 7 8 vooral kleinschalige accommodaties
Sunweb vakanties vliegvakanties naar de Middellandse Zee & Gambia 8 8 8 8 enorm sterk in zonvakanties binnen Europa

Bij het gemak van de website wordt gekeken naar de navigatie, de snelheid en mogelijkheden van het zoeken, de juistheid van de getoonde lastminute aanbiedingen (prijs & beschikbaarheid) en hoe eenvoudig je een bepaalde reis kunt boeken, de reisvoorwaarden te zien tijdens het boekingsproces en de kosten gespecificeerd kunt bekijken.
Bij de snelheid van de website wordt gekeken naar hoe snel de hoofdpagina en achterliggende pagina's geladen worden, hoe snel het zoeksysteem werkt en hoe snel de gewenste zoekresultaten getoond worden.
Bij de inhoud van de site wordt gekeken naar hoeveel aanbod er is, hoe het aanbod gepresenteerd wordt, hoe overzichtelijk de pagina's zijn ingedeeld, de kwaliteit van de informatie, de kwaliteit en hoeveelheid van de beschikbare foto's, de extra informatie die over een accommodatie, streek of bepaalde reis geboden wordt en de aanwezigheid van duidelijk informatie over het boekingsproces, kosten en klachtenafhandeling.
Let op! De cijfers zijn vastgesteld op basis van de objectieve mening van onze experts. Uiteraard is het mogelijk dat u een andere mening hebt over de betreffende sites en zich niet kunt vinden in onze resultaten.
Laatste testmaand: augustus 2016